Eurovision Spirit

Magyarország és Montenegró 2021-ben is távol marad az Eurovíziótól

2020. október 26. - Tirpák Mihály

Ma jött ki a részvételi lista, vagyis ugyanaz a 2020-as felállás, mert Magyarország és Montenegró jövő évben is kihagyja az Eurovíziós lehetőséget.

eurovision_rotterdam_2021.jpg

Montenegró anyagi okok miatt hagyta ki a 2020-as Eurovíziós Dalfesztivált, amit a koronavírus következtében törölték. A montenegrói közmédia 2021-ben is kihagyja az Eurovíziós szereplés, ez a második távol maradási év. Ukrajna és Bulgária eredetileg 2020-ban tértek vissza, így koronavírus miatt 2021-ben tudnak ténylegesen visszatérni az igazi versenyre.

Magyarország már kétszer marad távol a versenytől

A magyar közmédia még nem hajlandó válaszolni, hogy mi miatt kellett távol maradni. Legutoljára 2019-ben vettünk Tel Aviv-ban, akkor Pápai Joci – Az én apám című számmal indult a versenybe, ami fájdalmas kiesést eredményezett. A Dal 2020 nézettsége keveset hozott, így nem jött be az MTVA számítása. De a távol maradás ellenére 2021-ben is megrendezi A Dal 2021-et. Magyarország második alkalommal nem vesz részt a versenyen.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurovisionspirit.blog.hu/api/trackback/id/tr2018325965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása