Eurovision Spirit

Rotterdam fogja rendezni a 2021-es Eurovíziós Dalfesztivált

2020. május 17. - Tirpák Mihály

Tegnap este a Eurovision: Europe Shine A Light című műsorban jelentették be a jövő évi Eurovíziós Dalfesztivál házigazdáját, ugyanis Rotterdam fogja rendezni a 2021-es versenyt.

eurovision_rotterdam_2021.jpg

Sikerült megegyezni a városvezetésnek abban, hogy az Eurovízió Rotterdamban és Hollandiában maradhasson. A város idén rendezte volna meg a versenyt, de az Európában tomboló koronavírus-járványhullámok miatt elmaradt, így kérdéssé vált, hogy mi lesz Rotterdammal, de szerencsére sikerült megegyezni abba, hogy Rotterdam jövő évben maradjon rendező város.

Az idei dalok nem maradhatnak meg, ugyanis a műsorszolgáltatónak újat kell választaniuk, amik 2020. szeptember 1 után megjelentek. Az még nem tudni, hogy hány ország vesz részt a versenyen az, még kérdéses. Azt még nem tudni, hogy az év hátralevő részében hátha az MTVA meggondolja magát és 2021-ben indít magyar versenyzőt, az még kérdéses. A verseny szabály könyve szerint csak 44 műsorszolgáltató vehet rész az aktuális versenyen. A verseny mottója továbbra is open up lesz, csak más grafikával.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurovisionspirit.blog.hu/api/trackback/id/tr5918324163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása